Welkom

‎Het is een misvatting dat je een goede opleiding en carrière moet hebben en veel bezit en geld moet vergaren om een waardevol en gelukkig mens te zijn.

Tot die conclusie ben ik gekomen, na lang nadenken over wat ik nu met mijn hoogbegaafdheid moet. De maatschappij jaagt voort, iedereen haast en ploetert. Verkrampt, gefrustreerd en opgefokt loopt inmiddels het merendeel van ons rond. Ik zeg: Stap uit de sneltrein en geniet van het uitzicht!

Welkom op hoogbegaafd en ADHD. Op dit weblog kunt u informatie vinden over hoogbegaafdheid en ADHD. U vind hier veel praktische informatie. Hierbij richt ik mij vooral op de mensen die het zelf aangaat.

Het is mij opgevallen dat er nog steeds weinig praktische informatie is, vooral over hoogbegaafdheid. Omdat ik zelf een zoektocht gestart ben om meer over hoogbegaafdheid en ADHD te weten te komen ben ik dit weblog begonnen. Zo kan ik alle informatie voor mijzelf ordenen en op deze manier zorg ik er misschien voor dat de zoektocht van een ander wat makkelijker is.

De informatie die ik hier heb gebundeld komt uit boeken, krantenartikelen, tv documentaires, internet en mijn eigen ervaringen. Ik hoop zo een overzichtelijke website te maken,

Ik vul deze website regelmatig aan en verander de inhoud. Dit omdat ik natuurlijk erg ontwikkelingsgericht ben en voortdurend verbeteringen bedenk.

Ik hoop hiermee een helder overzicht te kunnen bieden in het oerwoud dat "Hoogbegaafdheid" of "ADHD" heet.